|
|
Összes Megtekintés: 6510 - Összes Válasz: 2 |
|
Szia kedves Mindenki! Valaki tud-e velem bővebb információt megosztani a túra helyén és idején túl? (Július 23.) Vagy linket ajánlani ahol utána nézhetnék. Hiába írtam a keresőbe, csak a TTT honlapot adta, ott meg nem találtam bővebb infót. Esetleg csatlakozhatnék-e a kiutazáshoz vagy akár túratársként is? Köszönöm, ha kapok választ. Szép túrákat! Üdv. Ili
|
|
Szia Ili! Nem tudom, az alábbiakat találtad-e meg, de küldöm. Voltam már többször TTT-túrán, jól szervezettek, jól kijelölt terepen haladnak és a nevezési díjért elég jó az ellátmány is a kontroll-pontokon. Jó utat, szép időt, ha mész, üdv., Viki
ass Albert Teljesítménytúra - Görgényi 30 72011.07.23  Ratosnya (sátortábor)  Lisztes bérc  Barta tető  Belcsú tisztás  Jód mező  Ruszu mező  Jód völgye  Ratosnya (sátortábor)  Ratosnya, Maros part (kempingezõ hely)
7.00-8.00 óra 0 Ft/fõ 30 km 800 m 8 óra MTSZ 61 pont C38/8
 Wass Albert Teljesítménytúra - Istenszéke 3572011.07.23  Ratosnya (sátortábor)  Visa-völgye  Kompi-mezõ  Sztézsa mezeje  Középsõ mezõ  Istenszéke  Déda bisztra  Ratosnya (sátortábor)  Ratosnya, Maros part (kempingezõ hely)
7.00-8.00 óra 0 Ft/fõ 35 km 950 m 10 óra MTSZ 71.5 pont C44/9

Minden távhoz: Nevezési díj: 7 EUR/fő. A rajt megközelíthetõ: autóval és vonattal egyaránt a Maros völgyén, Szászrégen (Reghin) felõl Ratosnya (Rastoliba) állomásig, illetve a fõút melletti táborhelyig. A nevezési díj tartalmazza a színes térképet, az oklevelet, a kitûzõt, egy kisebb édességcsomagot és a túra utáni gulyást! Térkép: Görgényi havasok (Dimap 2009, új!) és Kelemen havasok (Dimap). Szállás a rajtnál 3 EUR/sátor. Elõnevezés szállásra július 15-ig. Letöltések száma: 640. Módosítva: 2010.11.25
--------------------------------------------------------------
”Fölmentem a hegy sziklatetejére S letelepedtem a romok fölött. Verőfényes nap volt, tekintetem, Nem lelve gátot, mérföldekre szállt, Mint börtönéből megszökött madár, S vigan köszönté a kék messzeséget,.…” Petőfi
|
A lap tetejére |
|
|
hajduviki írta:
Szia Ili! Nem tudom, az alábbiakat találtad-e meg, de küldöm. Voltam már többször TTT-túrán, jól szervezettek, jól kijelölt terepen haladnak és a nevezési díjért elég jó az ellátmány is a kontroll-pontokon. Jó utat, szép időt, ha mész, üdv., Viki Szia Viki! Köszönöm a válaszod! Ez az az infó amit én nem találtam meg. Ha találok társat akkor fogok menni. Üdv. Ili
ass Albert Teljesítménytúra - Görgényi 30 72011.07.23  Ratosnya (sátortábor)  Lisztes bérc  Barta tető  Belcsú tisztás  Jód mező  Ruszu mező  Jód völgye  Ratosnya (sátortábor)  Ratosnya, Maros part (kempingezõ hely)
7.00-8.00 óra 0 Ft/fõ 30 km 800 m 8 óra MTSZ 61 pont C38/8

Wass Albert Teljesítménytúra - Istenszéke 3572011.07.23  Ratosnya (sátortábor)  Visa-völgye  Kompi-mezõ  Sztézsa mezeje  Középsõ mezõ  Istenszéke  Déda bisztra  Ratosnya (sátortábor)  Ratosnya, Maros part (kempingezõ hely)
7.00-8.00 óra 0 Ft/fõ 35 km 950 m 10 óra MTSZ 71.5 pont C44/9

Minden távhoz: Nevezési díj: 7 EUR/fő. A rajt megközelíthetõ: autóval és vonattal egyaránt a Maros völgyén, Szászrégen (Reghin) felõl Ratosnya (Rastoliba) állomásig, illetve a fõút melletti táborhelyig. A nevezési díj tartalmazza a színes térképet, az oklevelet, a kitûzõt, egy kisebb édességcsomagot és a túra utáni gulyást! Térkép: Görgényi havasok (Dimap 2009, új!) és Kelemen havasok (Dimap). Szállás a rajtnál 3 EUR/sátor. Elõnevezés szállásra július 15-ig.
Letöltések száma: 640. Módosítva: 2010.11.25
|
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|