|
Összes Megtekintés: 9406 - Összes Válasz: 1 |
|
Helló!
Eladó a képen látható, másfél éve vásárolt, újszerű állapotban lévő belépő szintű túra-GPS. Geocaching és túrázáshoz tökéletesen megfelel. Csak nagy ritkán használtam, semmilyen külső sérülés nyoma nem található rajta, valamint hibátlanul működik. Eredeti dobozában, gyári tartozékaival együtt eladó. Irányár: 18 000 Ft
Eladás oka: Okostelefon vásárlása miatt feleslegessé vált a készülék.
|
|
Bejegyezte: SALLAI - 2011/09/17 08:34:14 |
|
|
hunkircsi írta:
Helló!
Eladó a képen látható, másfél éve vásárolt, újszerű állapotban lévő belépő szintű túra-GPS. Geocaching és túrázáshoz tökéletesen megfelel. Csak nagy ritkán használtam, semmilyen külső sérülés nyoma nem található rajta, valamint hibátlanul működik. Eredeti dobozában, gyári tartozékaival együtt eladó. Irányár: 18 000 Ft
Eladás oka: Okostelefon vásárlása miatt feleslegessé vált a készülék.
|
Engem érdekelne. Hogy tudnánk a kapcsolatot felvenni? Sallai János:
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|