Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE

Összes Megtekintés: 4210 - Összes Válasz: 3

Bejegyezte: svedex 2013/05/23 21:12:15

Sziasztok, 2010 májusában vettem egy Oregon 550 készüléket, melynek használatára SAJNOS nincs időm. Ezért megválnék tőle. Eredeti csomagolásban, minden tartozékával, térképekkel, karcmentes állapotban. Ára 80.000 Ft.

--------------------------------------------------------------
Exitus acta probat...

Bejegyezte: gordogok - 2013/05/24 16:43:51

Szia!

Érdekel bennünket a kütyü!

Papírjai meg vannak?

Az ár kissé húzós 82eFt-ért újonan garival még lehet kapni!

Mennyit engedsz?

üdv:osi a GÖRDÖGÖK SE nevében

privátban kérjük a válaszodat a gordogok@gordogok.hu-ra

svedex írta:

Sziasztok, 2010 májusában vettem egy Oregon 550 készüléket, melynek használatára SAJNOS nincs időm. Ezért megválnék tőle. Eredeti csomagolásban, minden tartozékával, térképekkel, karcmentes állapotban. Ára 80.000 Ft.

A lap tetejére

Bejegyezte: svedex - 2013/05/24 21:18:44

Sziasztok,

Természetesen megvannak a készülék papírjai és a számla, névjegykártya is (Geochallange bolt, 2010.05.06-án 118.900 HUF). A garancia jó dolog, de nem tudom mennyit kaptam hozzá, mert nem volt rá szükségem. Alig használt a készülék (max. 5 napot ment, nincs fóliázva, így sincs rajta karc), most nézem az "utódját", a 600-ast: ugyanennyiért fényképező meg akksi nélkül... No de mindegy. Egyik barátomat szintén érdekli, ő 75-öt adna érte. Ezért egyelőre tartom az árat.

Üdv,

svédex

gordogok írta:

Szia!

Érdekel bennünket a kütyü!

Papírjai meg vannak?

Az ár kissé húzós 82eFt-ért újonan garival még lehet kapni!

Mennyit engedsz?

üdv:osi a GÖRDÖGÖK SE nevében

privátban kérjük a válaszodat a gordogok@gordogok.hu-ra

svedex írta:

Exitus acta probat...
A lap tetejére

Bejegyezte: svedex - 2013/06/07 20:46:17

ELKELT, Mindenkinek jó túrázást!

Exitus acta probat...
A lap tetejére
2024/11/01

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.