Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE

Összes Megtekintés: 2496 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Godot 2012/09/15 15:19:30

Elég őrült vagy?!
Native = klasszikus fazonok friss és feltűnő újraértelmezése

- A Native cipőket klasszikus formák ihlették.
- A Native környezetbarát termék: gyártása során alacsony károsanyag kibocsátású technológiát alkalmaznak, a gyártási folyamat során nem keletkezik hulladék, és nem használnak állati eredetű alapanyagokat.
- A Native cipők anyaga az ún. zárt sejtes EVA hab, amely amellett hogy jól idomul a lábhoz és pehelykönnyű, könnyen tisztítható és vízálló, valamint ellenáll a mikrobáknak és szagoknak.

A Native nem más, mint egy fiatal kanadai dizájner csapat, amely ráunva a klasszikus anyagok és fazonok kínálta lehetőségekre olyan könnyű és környezetbarát cipőt álmodott meg, amelyet bárki, bárhol, bármikor viselhet.

Egy szuperjó cipő, csak sajnos rám kicsi lett. :( Egyszer volt rajtam, ezért írtam újnak, ugyanis tökéletes állapotban van, amint azt a képek is mutatják. Számlával, eredeti dobozában küldöm. Eredeti ára 11.995 Ft volt. Most 9000 Ft-ért a tiéd lehet (plusz postaköltség, ha nem tudod személyesen átvenni, ami a posta weboldala szerint standard csomagként 1115 Ft. Mérete W7, ami 38-39-nek felel meg. Belső talphossza 24 cm. Képeket itt találsz róla:
http://divat-ruha.vatera.hu/noi_cipo/noi_felcipo_zart_cipo/noi_sportos_felcipo/native_jericho_peanut_brown_noi_cipo_1645750664.html

Én evezéshez vettem, de más sporthoz is csak ajánlani tudom. Illetve hétköznapi használatra is, nagyon kényelmes, és tényleg nem lesz benne büdi a lábad!

Személyes átvétel Szegeden, Deszken, és ritkábban Pesten a Nyugatinál lehetséges.

Bármi egyéb kérdésre szívesen válaszolok.

2024/11/01

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.