|
Összes Megtekintés: 5042 - Összes Válasz: 5 |
|
Bejegyezte: el-amigo 2011/11/03 08:07:29 |
|
Most hétvégén (2011. nov. 6.) lesz a tárgyban említett rendezvény. Jön valaki? Voltatok az előzőkön? Mit lehet tudni róla? Azon filozofálok, hogy ki kellene néznem egy közepes távra...
Az eseményhez egy link.
--------------------------------------------------------------
Ahogy élsz, annyit érsz...
|
|
Biztatlak a részvételre! Szép az útvonal, egyelőre gyönyörű , kirándulós-túrázós őszi idő van. Vétek lenne otthon maradnod, ha túrázhatsz is:) Szerintem a 30-as távot is simán bevállalhatod. 6-8 óra alatt kényelmesen végig gyaloglod. Ha egyedül indulnál el, társ akad az úton mindig:) Jó túrázást, vidám társasaságot hozzá:)
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: el-amigo - 2011/11/05 06:32:24 |
|
Elvileg megyek holnap a hosszúra, ha addig nem történik semmi, ami ezt megakadályozza. :)
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: el-amigo - 2011/11/07 09:06:47 |
|
29,36km, közel 600m szintkülönbség: TELJESÍTVE! Idő: 05:35:34 Végig egyenletes tempót próbáltam tartani, bár az emelkedők néhol igen kemények voltak. Próbáltam lefelé kis kocogással behozni az időt. Jövőre rutinosabban állok neki.
|
A lap tetejére |
|
Ügyes voltál! Egyedül mentél vagy utitárssal? Miért várnál jövöre a következőre? Hasonló túrák minden hétvégén vannak. Gyakrabban is szerezhetsz magadnak ilyen jellegű sikerélményeket:)
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: el-amigo - 2011/11/10 09:21:43 |
|
|
Futrinka22 írta:
Ügyes voltál! Egyedül mentél vagy utitárssal? Miért várnál jövöre a következőre? Hasonló túrák minden hétvégén vannak. Gyakrabban is szerezhetsz magadnak ilyen jellegű sikerélményeket:)
|
Köszönöm! Eredetileg egyedül mentem, voltak szakaszok, amiket teljesen egyedül gyalogoltam végig, de akadtak utitársak is bőven. :)
Ezzel a túrával várok csak jövő évig, de közben már tervezem a jövő heti programot a TTT-ről. :) Túrázni jó! :)
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|