|
Összes Megtekintés: 7040 - Összes Válasz: 5 |
|
Bejegyezte: Uborka 2011/09/19 19:21:55 |
|
Sziasztok! Akkor a megbeszéltek szerint gyűjtsük ide a hétvégi fotókat! Az enyémek hamarosan... Sancika, még egyszer köszi szépen a hétvégét, frenetikus volt!!! Uborka
--------------------------------------------------------------
Hegyek? Megyek!
|
|
Bejegyezte: liliom - 2011/09/20 15:45:36 |
|
Sziasztok, nekem nincs ilyen albumom, nem tudom hová feltenni a képweket. Lehet hogy afacebookon csinálok egy albumot... Ha küldtök e-mail címet, szívesen küldöm a képeket, nem kicsiben. Ha valaki lefotózott engem vagy Mónika barátnőmet, és nagyon szépek vagyunk a képen, küldje el nekem a szert25@gmail.com címre. Üdv: Tünde
Mozgásban.....
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: kacsna - 2011/09/20 16:19:53 |
|
Szia Tünde! Ha rajtavagyok véletlenül valamelyik képeden akkor légyszíves azt küld már el nekem az alábbi email címre: rumaroma1@gmail.com Megnézem, és ha úgy van én is átküldöm azokat amiken rajta vagytok. Üdv Anikó
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Uborka - 2011/09/20 22:47:44 |
|
Na, csak sikerült átválogatni őket :) https://picasaweb.google.com/103224011865611552347/BulizasKenuzasMiegymas
Hegyek? Megyek!
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Nora - 2011/09/25 00:27:06 |
|
Sziasztok! csak most jutottam a képekhez. Éjszaka gőzöm sincs mire állítottam a masinámat, mindenesetre jó szellemesek vagytok :) A Garamon pedig elég hamar beáztattam a gépem, szóval onnan sajnos túl sok kép nincs. De azt hiszem ez a hétvége akár képek nélkül is örökre emlékezetes marad https://picasaweb.google.com/118041974155392861075/OrultHetvege
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|