|
Összes Megtekintés: 6537 - Összes Válasz: 3 |
|
Bejegyezte: Rika_ 2011/07/19 12:19:48 |
|
Sziasztok, Tudnátok tanácsot adni, hogy a Balaton felvidéken merre induljunk el? Hosszú hétvégét tervezünk, kezdő túrázók vagyunk. Tudnátok ajánlani azon a környéken valami jó útvonalat? Egész napos túrára gondoltam. Köszönöm előre is.
|
|
|
Rika_ írta:
Sziasztok, Tudnátok tanácsot adni, hogy a Balaton felvidéken merre induljunk el? Hosszú hétvégét tervezünk, kezdő túrázók vagyunk. Tudnátok ajánlani azon a környéken valami jó útvonalat? Egész napos túrára gondoltam. Köszönöm előre is.
|
Szia! Ezen a túrán szerettem bele a környékbe: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=3207 Persze egy térképpel bármi mást kitalálhatsz. Badacsonytördemicen szálltunk meg. Másik kedvenc arrafelé az Istvándy-pincészet Jó túrázást! Adrienn
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Alundio - 2011/07/24 15:33:17 |
|
Szia !
Tudom ajánlani még ha Tapolca felé járnátok Hegymagast. Igazi csoda az a hely ! Autóval fel lehet menni a lengyel kápolnáig. Onnan már az első sétaúton fergeteges kilátás van ! El tudtok indulni az Ify-kápolna ( vagy romkápolna ) irányában fel a bazalt orgonákig ! Útközben ortodox tzemplom, kulcsosház, pihenők és mindenféle csodák várnak rátok, fényképezőgépet feltölteni ! :-) Jó kirándulást !
Alundio
|
Funtineli írta:
|
Rika_ írta:
|
Szia! Ezen a túrán szerettem bele a környékbe: http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=3207 Persze egy térképpel bármi mást kitalálhatsz. Badacsonytördemicen szálltunk meg. Másik kedvenc arrafelé az Istvándy-pincészet Jó túrázást! Adrienn
|
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Rika_ - 2011/07/24 21:32:30 |
|
Sziasztok, Köszönöm szépen az információkat, már alig várom az indulást. Remélem, hogy sok mindenre lesz időnk A fényképező természetesen mindig ott lapul a zsákban
Üdv, Rika
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|