|
Összes Megtekintés: 3893 - Összes Válasz: 0 |
|
Bejegyezte: zaya 2014/12/17 20:24:12 |
|
ÚJ 44.5- 45-ös Merrell Reflex egybebőr bakancs eladó. Márka: Merrell Reflex II Mid. Leather
Eladási ár: 25 eFt. (újonnan 30-33-e Ft.)
Az Overland Irregularbban vettem december 8-án. Nem hordtam semennyit, otthon még egyszer felpróbáltam, és úgy döntöttem visszaviszem mert kicsit széles nekem. Nem vették vissza,csak levásárolhatnám, de nincs mire, úgyhogy most árulom.
Ha 28.5 cm körül van a lábhossz méreted és normál vastagságú akkor jó lesz neked. (45-ös 29 cm, USA 11 UK 10.5).
LEÍRÁS:
- Megfelelő merevséget biztosító, kényelmes fűző rendszer
- Vízálló régteggel ellátott magasszárú bőr bakancs
- Gondosan fejleszett talp kialakítás, hogy különböző terepeken is megállja a helyét
- Thermo bélésének köszönhetően télen is jó választás
- A cipő nyelvének kialakításának köszönhetően a víz és törmelékek nem jutnak a cipő belsejébe
- Párnázott boka rész a védelemért, lekerekített hátsó rész a bokánál a kényelemért
|
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|