|
Összes Megtekintés: 5607 - Összes Válasz: 3 |
|
Bejegyezte: Aliz81 2014/04/24 17:41:22 |
|
Sziasztok
olyanok tarsasagat keresnem akik Gyor moson sopron megyeben turaznanak. szivesen utazom is ha kell. sajnos egyedul vagyok 2 honapja koltoztem ide. nem tudon hol lehetne turazokat megismerni. segitsegeteket elore is koszonom. Aliz
|
|
Bejegyezte: Joci981 - 2014/05/04 12:39:16 |
|
|
Aliz81 írta:
Sziasztok
olyanok tarsasagat keresnem akik Gyor moson sopron megyeben turaznanak. szivesen utazom is ha kell. sajnos egyedul vagyok 2 honapja koltoztem ide. nem tudon hol lehetne turazokat megismerni. segitsegeteket elore is koszonom. Aliz
|
Szia Én teljesen új vagyok itt, de szívesen mennék túrázni, ha gondolod. Pontosan honnan jönnél, és merre szeretnél túrázni? Üdv, Joci
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: ketkek - 2014/05/05 21:45:58 |
|
Szia!...ha gondolod jöhetsz velünk...járok Ausztriába is, és győri vagyok... ketkek
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Aliz81 - 2014/10/05 14:42:09 |
|
Szia!
Köszönöm a felajánlást, de visszaköltöztem Kalocsára. Így már sajnos nem aktuális.
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|