|
Összes Megtekintés: 4207 - Összes Válasz: 3 |
|
Bejegyezte: svedex 2013/05/23 21:12:15 |
|
Sziasztok, 2010 májusában vettem egy Oregon 550 készüléket, melynek használatára SAJNOS nincs időm. Ezért megválnék tőle. Eredeti csomagolásban, minden tartozékával, térképekkel, karcmentes állapotban. Ára 80.000 Ft.
--------------------------------------------------------------
Exitus acta probat...
|
|
Bejegyezte: gordogok - 2013/05/24 16:43:51 |
|
Szia! Érdekel bennünket a kütyü! Papírjai meg vannak?
Az ár kissé húzós 82eFt-ért újonan garival még lehet kapni! Mennyit engedsz? üdv:osi a GÖRDÖGÖK SE nevében privátban kérjük a válaszodat a gordogok@gordogok.hu-ra
|
svedex írta:
Sziasztok, 2010 májusában vettem egy Oregon 550 készüléket, melynek használatára SAJNOS nincs időm. Ezért megválnék tőle. Eredeti csomagolásban, minden tartozékával, térképekkel, karcmentes állapotban. Ára 80.000 Ft.
|
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: svedex - 2013/05/24 21:18:44 |
|
Sziasztok, Természetesen megvannak a készülék papírjai és a számla, névjegykártya is (Geochallange bolt, 2010.05.06-án 118.900 HUF). A garancia jó dolog, de nem tudom mennyit kaptam hozzá, mert nem volt rá szükségem. Alig használt a készülék (max. 5 napot ment, nincs fóliázva, így sincs rajta karc), most nézem az "utódját", a 600-ast: ugyanennyiért fényképező meg akksi nélkül... No de mindegy. Egyik barátomat szintén érdekli, ő 75-öt adna érte. Ezért egyelőre tartom az árat. Üdv, svédex
|
gordogok írta:
Szia! Érdekel bennünket a kütyü! Papírjai meg vannak?
Az ár kissé húzós 82eFt-ért újonan garival még lehet kapni! Mennyit engedsz? üdv:osi a GÖRDÖGÖK SE nevében privátban kérjük a válaszodat a gordogok@gordogok.hu-ra
|
svedex írta:
|
|
Exitus acta probat...
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: svedex - 2013/06/07 20:46:17 |
|
ELKELT, Mindenkinek jó túrázást!
Exitus acta probat...
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|