Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE

Összes Megtekintés: 2189 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Zizike 2013/03/26 08:49:15

Egy 5 éve vett Lowe Alpine hátizsák, avokádó zöld színű, 35 literes. Rövid- közepesen hosszabb túrázáshoz, a hátkialakítása miatt elsősorban lányoknak.

Könnyű, nagyon kényelmes női túrahátizsák - 1-3 napos túrákra ajánlott, 35 literes, 1 kg súlyú.

Speciális anyagból készült felsőrész - szakadásgátló anyagból.

Termékjellemzők:
- Kiválóan szellőző, és maximális légátáramlást biztosító AirZone hátrendszer
- Cipzáras frontzsebe könnyű hozzáférést biztosít csomagodhoz
- Párnázott deréköv
- Beépített esőhuzat
- Biztonságos túrabot és jégcsákány tartó
- Víztároló tömlő kompatibilis
- Hálós oldalsó tároló zseb
- Oldalsó kompressziós hevederek
- Belső és külső cipzáras zsebek
- Frontoldali gumis pántok
- Ivórendszer-kompatibilis
- Kulcstartó-csat
- Nagyméretű oldalsó zsebek

Egy ideje már nem használom, ezért eladó.A felső pántrész egyik hozzártartozóját elhagytam, ezért ahhoz be kell szerezni a túraboltban egy kis patentot, hogy össze lehessen kapcsolni, én anélkül használtam mert nem szerettem ha össze van ott is is kapcsolva. Emiatt van félár alatt.. újonnan az újabb kiadás eből  atáskából 34.000 ft (AIRZONE ND 32)

Nagyon jó kis táska! Az ára 12.000. Átvehető Budapesten megbeszélés szerint.

email: ziliacsomor@gmail.com

Lowe alpine túra hátizsák - 11500 Ft

2024/11/01

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.