|
Összes Megtekintés: 5890 - Összes Válasz: 8 |
|
Bejegyezte: remeron 2010/11/04 09:41:11 |
|
|
|
Bejegyezte: Marcell - 2010/11/04 10:00:06 |
|
--------------------------------------------------------------
Ne makacskodj. Forogj együtt a földdel.
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: kornel - 2010/11/05 08:49:00 |
|
Nagyszerű fotósok vannak közöttünk Gratulálok NEKTEK!!! Köszönöm az egész CSAPATNAK a hétvégét . Szép napokat és használjátok ki a jó időt!! Üdv: kornél.
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Marcell - 2010/11/05 11:53:19 |
|
Nekifogtam a beszámoló írásának. Remélem a hétvégén megküzdök vele, mert eddig nem sikerült túl rövidre fognom.
Marci
Ne makacskodj. Forogj együtt a földdel.
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: jandik - 2010/11/12 18:38:58 |
|
jobb későn, mint soha. remélem :) http://picasaweb.google.com/porsi.kep/LiptoiHavasokOsszel# köszönöm mindenkinek a képeket!
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Pamacs - 2010/11/22 09:19:02 |
|
„A szeretet azt mondja nekem, hogy én minden vagyok. A bölcsesség azt mondja nekem, hogy én semmi vagyok. És a kettő között ott folyik az élet...”
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Pamacs - 2010/11/29 10:24:35 |
|
„A szeretet azt mondja nekem, hogy én minden vagyok. A bölcsesség azt mondja nekem, hogy én semmi vagyok. És a kettő között ott folyik az élet...”
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|