|
Összes Megtekintés: 5377 - Összes Válasz: 4 |
|
Bejegyezte: medakva 2010/08/17 08:28:19 |
|
Teljesen új rendszerű klettersteig set! Sokkal nagyobb biztonság! A drótkötél teljes hosszán biztosítási pontok - nem csak a stifteknél -, így elkerülhetők a korábbi hagyományos klettersteig seteknél tapasztalt karabínertörésekből és hatalmas eséstényezőkből adódó balesetek. Ultrakönnyű Skysafe inox rozsdamentes acélkarabíner, kétkomponensű - kiváló kezelhetőséget biztosít, extra nagy nyílás - 28 mm, Keylock-system. Skyturn - szabadalmaztatott összekötő elem. Kizárólagos forgalmazók vagyunk. Most bevezető áron! Info: climbi@lajt.hu
|
|
Bejegyezte: gyula53 - 2010/08/17 20:01:10 |
|
[quote="medakva"] Teljesen új rendszerű klettersteig set! Sokkal nagyobb biztonság! A drótkötél teljes hosszán biztosítási pontok - nem csak a stifteknél -, így elkerülhetők a korábbi hagyományos klettersteig seteknél tapasztalt karabínertörésekből és hatalmas eséstényezőkből adódó balesetek. Ultrakönnyű Skysafe inox rozsdamentes acélkarabíner, kétkomponensű - kiváló kezelhetőséget biztosít, extra nagy nyílás - 28 mm, Keylock-system. Skyturn - szabadalmaztatott összekötő elem. Kizárólagos forgalmazók vagyunk. Most bevezető áron! Info: climbi@lajt.hu [/quote ]Szia! tudnál róla valami bővebbet is írni?esetleg egy linket ahol meg lehet nézni?netán még az ára is oda van írva?kösz Gyula.
--------------------------------------------------------------
skype-gyula115
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: medakva - 2010/08/27 11:04:06 |
|
|
gyula53 írta:
[quote="medakva"] Teljesen új rendszerű klettersteig set! Sokkal nagyobb biztonság! A drótkötél teljes hosszán biztosítási pontok - nem csak a stifteknél -, így elkerülhetők a korábbi hagyományos klettersteig seteknél tapasztalt karabínertörésekből és hatalmas eséstényezőkből adódó balesetek. Ultrakönnyű Skysafe inox rozsdamentes acélkarabíner, kétkomponensű - kiváló kezelhetőséget biztosít, extra nagy nyílás - 28 mm, Keylock-system. Skyturn - szabadalmaztatott összekötő elem. Kizárólagos forgalmazók vagyunk. Most bevezető áron! Info: climbi@lajt.hu [/quote ]Szia! tudnál róla valami bővebbet is írni?esetleg egy linket ahol meg lehet nézni?netán még az ára is oda van írva?kösz Gyula.
|
Az email címem ott van.
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: placsi - 2011/01/31 16:20:34 |
|
Szia. Engem is erdekelne tobb info ... esetleg vmi link a emil cimeden kivul?
Udv: José
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|